BC Helpdesk

advies en ondersteuning

Praktische consultant met expertise op het gebied van 
privacy, kwaliteit en continuïteit

Je wilt je het liefst focussen op waar jij goed in bent, die diensten en producten leveren waar je voor staat. Toch komt er in deze veranderende wereld steeds meer bij kijken door wet- en regelgeving, kwaliteitsnormen, en toenemende afhankelijkheid van ICT.

Je kunt niet overal evenveel van weten, sommige situaties komen maar een enkele keer voor of hopelijk nooit, maar daar wil je wel op voorbereid zijn.

Hier zou je dan graag eens met iemand over willen praten, die je kan adviseren en het kan vertalen naar jouw situatie.  

Wat kan BC Helpdesk voor je betekenen?

Mijn naam is Francis Bretveld en vanuit mijn bedrijf BC Helpdesk kan ik je adviseren op het gebied van wet- en regelgeving, kwaliteitsnormen en ICT.

Continuïteit en kwaliteit zijn niet alleen woorden maar is mijn manier van denken. Mijn diverse ervaring maakt dat ik in staat ben snel inzicht te verkrijgen in (zorg) processen en de bijbehorende ICT. Vraagstukken m.b.t. kwaliteitsmanagement en continuïteitsmanagement zijn mij op het lijf geschreven.  Mijn C.V. laat een diversiteit aan functies zien, zodat ik zowel (tijdelijke) capaciteitsproblemen kan op vangen maar ook voor projecten en projectmanagement ingezet kan worden. Als (intern) auditor kan ik een inventarisatie (nulmeting) doen aan de hand van geldende normen zodat je inzicht krijgt waar verbetermogelijkheden zitten.

Kijk voor meer informatie eens naar de instrumenten die ik tot mijn beschikking heb en welke  "Wat als" vragen ik zoal heb opgelost, om de kwaliteit en de continuïteit van bedrijven te borgen.

BC Helpdesk is tevens een gecertificeerde specialist (CIPP/E) in de privacywetgeving (AVG-GDPR).

  Geïnteresseerd in  wat ik  voor je kan betekenen?

Neem dan contact op voor het maken van een afspraak.